Rekrytointi
Avohuollon ohjaajaksi Lohjan seudulle

Haku Työmarkkinatorin sivuilla: paina tästä.

Etsimme avohuollon ohjaajia Länsi-Uudenmaan helmen, Lohjan, alueelle sekä vakituiseen kokoaikaiseen että tuntityösuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsee Lohjalla.

Työskentely tapahtuu sosiaalihuollon tai lastensuojelun asiakasperheissä perhetyönä, ammatillisena tukihenkilötyönä, tehostettuna perhetyönä ja kotiin tarjottavana avoperhekuntoutuksena. Lisäksi palveluihimme kuuluvat tapaamispaikkapalvelut.

Koulutuksesi on sosiaali,- terveysalan tai kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinto ja sinulla on työkokemusta lastensuojelutyöstä vähintään kaksi vuotta.

Arvostamme erilaisia persoonia. Työotteesi on iloinen, reipas ja osaava. Asiakaslähtöinen hyvinvointi on tavoitteenamme. Työ on itsenäistä ja vastuullista sisältäen esihenkilön ja työyhteisön vahvan tuen. Haastavien tilanteiden keskellä onnistumisen kokemuksia syntyy päivittäin. Sinulla on mahdollisuus suunnitella omat työvuorosi. Ajokortti ja oma auto tarvitaaan.

Keskustelemme avoimesti, tarvitsemme erilaisia mielipiteitä ja vahvuuksia. Uskomme empatiaan ja huumoriin, johtamiseen ilman hierarkiaa. Pidämme lupauksemme, meillä kaikki ovat tasa-arvoisia.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (G26) ja mittavat työsuhde-edut, kuten laaja terveysvakuutus, kulttuuri- ja liikuntaetu ja bonuspalkkaus. Haluamme nauttia yhteisistä työvuosista ja kerryttää niitä lisää, yhdessä.

Olethan yhteydessä, jos arvomaailmamme kohtaavat.

Lähetä hakemus ja cv osoitteeseen info@poutapolku.fi otsikolla ”Työhakemus Lohja” 2.4.2023 mennessä.

Soittele lisätietoja!
Janne Telén
044 025 9030
janne.telen@poutapolku.fi

Yhteydenotot

Janne Telén
044 025 9030
janne.telen@poutapolku.fi

Jaa sivu: