Rekrytointi
Perheohjaajaksi Porvooseen

Haku Työmarkkinatorin sivuilla: paina tästä.

Etsimme perheohjaajia Porvoon alueelle sekä vakituiseen kokoaikaiseen että tuntityösuhteeseen. Työskentely tapahtuu sosiaalihuollon tai lastensuojelun asiakasperheissä perhetyönä ja tehostettuna perhetyönä sekä lasten / nuorten kanssa ammatillisena tukihenkilötyönä.

Koulutuksesi on sosiaali-, terveys-, nuoriso- tai kasvatusalan AMK ja olet työskennellyt lasten ja perheiden parissa vähintään kaksi vuotta.

Arvostamme erilaisia persoonia. Työotteesi on iloinen, reipas ja osaava. Asiakaslähtöinen hyvinvointi on tavoitteenamme. Työ on itsenäistä ja vastuullista sisältäen esihenkilön ja työyhteisön vahvan tuen. Haastavista tilanteista huolimatta onnistumisen kokemuksia syntyy päivittäin. Sinulla on mahdollisuus suunnitella omat työvuorosi. Ajokorttia tarvitaan.

Keskustelemme avoimesti, tarvitsemme erilaisia mielipiteitä ja vahvuuksia. Uskomme empatiaan ja huumoriin, johtamiseen ilman hierarkiaa. Pidämme lupauksemme, meillä kaikki ovat tasa-arvoisia.

Tarjoamme kilpailukykyiset palkan (G26) ja mittavat työsuhde-edut. Haluamme nauttia yhteisistä työvuosista ja kerryttää niitä lisää, yhdessä.

Olethan yhteydessä, jos arvomaailmamme kohtaavat.

Lisätietoja:
Anna Reima
050 301 2197
anna.reima@poutapolku.fi

Lähetä hakemus ja cv osoitteeseen info@poutapolku.fi otsikolla ”Työhakemus Porvoo” 5.2.2023 mennessä.

Yhteydenotot

Anna Reima
050 301 2197
anna.reima@poutapolku.fi

Jaa sivu: