Rekrytointi
Pienryhmäkoti Mäntykumpu

Mäntykumpu sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa hevoslaidunten ympäröimänä Siuntion ja Nummelan rajalla. Mäntykummusta hurauttaa Nummelan keskustaan kymmenessä minuutissa ja Espoonkin palvelut ovat vain 25 minuutin ajomatkan päässä. Mäntykumpu tarjoaa sijaishuollon laitospalveluja kaiken ikäisille sijaishuollon tarpeessa oleville lapsille.

Meillä Mäntykummussa lapsen hyvinvointi ja kuntoutus on kaiken toiminnan keskiössä. Mäntykummun arki rakentuu kuntouttavien elementtien sekä voimauttavan ja terapeuttisen kohtaamisen ympärille. Punainen lankamme on vahva kiintymyssuhdetyöskentely, sekä traumaosaaminen.

Mäntykumpu tarjoaa sijaishuollossa asuville lapsille turvallisen kasvuympäristön, sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tasapainoisiksi nuoriksi aikuisiksi. Elämän isot muutokset, kuten sijoitus kodin ulkopuolelle, on aina lapsen mielelle iso myllerrys ja mahdollinen trauman aiheuttaja. Traumatyöskentely onkin Mäntykummussa kuntoutuksen keskiössä, näin lapsi saa mahdollisimman hyvät eväät tasapainoisen tulevaisuuden rakentamiseen.

Tahtomme onkin antaa mahdollisimman hyvät eväät sekä lapsen että koko perheen tulevaisuuden polulle. Perhe on tärkeässä roolissa sijoitetun lapsen hyvinvointia ja kuntoutusta suunniteltaessa. Perheen kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä kohti koko perheen hyvinvointia.

Jos arvomaailmamme kohtaavat, voit hakea meille töihin avoimella hakemuksella. Olemme ennen hakeneet poutaiseen porukkaamme lisäavuksi esimerkiksi sosionomeja, lastensuojelusta kokemusta omaavia alan ammattilaisia ja kesätyöntekijöitä.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi, lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Kesätyöpaikkoihin huomioimme myös alan opiskelijat.

Yhteydenotot

Terhi Blomberg
044 078 4441
terhi.blomberg@poutapolku.fi

Jaa sivu: